Informatie voor de jeugd

Lidmaatschap

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van de Gouderakse tennisvereniging!Je kan lid worden door een email te sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

voor-en achternaam
adres
telefoonnummer
emailadres
geboortedatum
recente pasfoto

Of vul het formulier in op de website.

Je wordt ingeschreven bij de KNLTB en krijgt een KNLTB pas. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, mits voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar opgezegd. De kosten van een lidmaatschap voor jeugdleden bedragen € 50,- per kalenderjaar (Het 1ste jaar € 40,-).

De tennislessen zijn niet bij het lidmaatschap inbegrepen. Je kan dan het hele jaar door tennissen en mag elke dag gebruik maken van de tennisbaan.

Als het druk is dan moet de jeugd ná 19 uur ’s avonds plaats maken voor de senioren.

Wil je meer info, stuur dan een mail met je vragen naar [email protected].

Competitie

Op dit moment zijn er geen jeugdleden die deelnemen aan een tenniscompetitie. Wie weet is dat in 2022 wel mogelijk met een aantal jeugdleden die enthousiast zijn.

Tenniskids Competitie Data bekend

Voor de jongste kinderen is er de tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. In deze competitie spelen we vooral leuke wedstrijdjes, hebben we plezier met elkaar en maken we vriendjes. In totaal doen ongeveer 25.000 kinderen mee aan de leukste competitie van het jaar!

Meer informatie over de tenniskids competitie lees je  in de folder. Daarnaast kunnen je ouders nog meer lezen op deze website. Wil je de data van de competitie bekijken? Klik dan hier.

Tennislessen

De tennislessen worden verzorgd door Steven Klinkenberg. De kosten van de tennislessen zijn op te vragen bij Steven 06-12169543 of [email protected]

Activiteiten

In mei hebben we meegedaan aan de Sjors Sportief Vriendjes Maand. Op de basisscholen in Gouderak is een tennisclinic gegeven tijdens de gymles. Ook zijn er op de tennisvereniging 2 middagen georganiseerd zodat kinderen kennis konden maken met tennis. Dat was erg leuk! Steven de tennisleraar had leuke spelletjes op de tennisbaan opgezet. De kinderen waren beide middagen super enthousiast.

De Koningin Juliana Basisschool van de Lageweg heeft met de Koningsspelen gebruik gemaakt van de tennisbaan om een balletje te slaan met de leerlingen en wie weet volgt er op die school ook nog een clinic tijdens de gymles.

Op 26 juni hebben we een Ouder/Kind tennistoernooi georganiseerd en deze afgesloten met een lekkere BBQ. Het was een super gezellige middag waarbij de kinderen met een ouder de baan op gingen en dat is altijd een succes.

In de loop van het seizoen zullen we samen met de tennisleraar nog wat activiteiten opzetten en hopen we dat jullie veel plezier zullen hebben in het spelletje.

Volg ons op facebook: Gouderakse tennis!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 23754836

Gouderakse T.V.

Kattendijk 163A
2831 AD Gouderak

KVK-nummer

40464729