Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Gouderakse Tennis Vereniging geldt voor één jaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd, tenzij dit schriftelijk voor 1 januari van het volgend jaar wordt opgezegd. Wordt na deze datum opgezegd, dan is de volle jaarcontributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd. Mondelinge opzeggingen worden niet in behandeling genomen. Opzeggingen kunnen uitsluitend worden gericht aan de ledenadministratie. Tennis Vereniging Gouderak kent geen wachtlijst en u kunt dus per direct lid worden.

Lid worden

Als u lid wilt worden, download dan onderstaand het juiste formulier. U bent pas lid op het moment dat u een bevestiging van inschrijving heeft ontvangen van de ledenadministrateur.

Soort lidmaatschap Prijs Formulier
Senioren € 150,- Lid worden *
Junioren € 52,50 Lid worden *
* Het seniorenlidmaatschap kost het eerste jaar € 100,-, het juniorenlidmaatschap kost het eerste jaar € 40,-

Wat houdt het lidmaatschap in?

Wilt u weten wat het lidmaatschap allemaal inhoudt, en wat u van ons kunt verwachten maar ook wat wij van u vewachten? Lees dan onze welkomstbrief, hier staat alles in. 

Spelerspassen KNLTB

De spelerspassen die jullie via GTV krijgen worden geleverd door de KNLTB. Alle leden van GTV die aangemeld zijn bij de KNLTB krijgen een spelerspas voorzien van een eerder ingeleverde pasfoto. Deze foto kan jaren meegaan. Degenen die vinden dat hun spelerspas voorzien moet worden van een nieuwe foto, kunnen deze nieuwe foto inleveren bij/opsturen naar onderstaand adres. De afmeting van de pasfoto moet minimaal 35x45 mm zijn. Als u de foto per post verstuurd, vermeld op de achterzijde van de foto je voor- en achternaam.

Ledenadministratie

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 23754836

Gouderakse T.V.

Kattendijk 163A
2831 AD Gouderak

KVK-nummer

40464729